Catering till jobbet

Tjenixen bloggen! När solen skiner över Uppsala så kan jag inte undvika tanken på grillad mat, det är i princip varannan dag som jag ställer mig vid grillen. För mig är det helhetskänslan med att grilla som jag tycker om, allt från att stå i värmen vid grillen till det att man käkar. En annan anledning till att jag tänker på käk är att jag letar catering till jobbet, vi ska ha ett litet event i slutet av veckan och till det behöver vi catering. Det ska vara fint väder hela veckan så jag går i lite olika tankar på vad för typ av catering som vi ska beställa. Självklart så är grillad mat ett alternativ som jag överväger och det kommer definitivt vara med under hela processen. Någon fräsch sallad eller smörgåstårta är också något som jag har tänkt på. Jag kan tycka att det smarrigt med lite kallare mat när det är varmt ute, det blir en fräsch känsla. Men samtidigt så är det inget som slår grillat, speciellt inte i solen. Det är minst sagt tuffa beslut som ska tas och samtidigt ska man göra alla nöjda, vilket jag ser som den tuffaste uppgiften. Alla har vi olika smak och när man ska beställa mat för tjugo personer så kan det vara lite krångligt att hitta något som faller alla i smaken. Oftast är det flera rätter som kommer i samband med catering, så något borde jag ändå kunna hitta. I övrigt så är det en lugn och stillsam arbetsdag på kontoret, så jag trivs faktiskt ganska bra även fast det är måndag. Antagligen så kommer det bli värre nu efter lunch när alla beställningar börjar trilla in, då blir det en hel del att göra. Så jag laddar upp lite inför vad som kommas skall. Ha en fin dag.