Utsökt utbud på detta konditori i Sunne

God dagens på er! Hoppas ni har haft en underbar vecka och nu ser fram emot en härlig helg, jag själv ser verkligen fram emot helgen då det är starten på min semester. Men innan jag tar semester från både jobbet och bloggen vill jag rekommendera ett konditori i Sunne till er, det är Citykonditoriet i Sunne AB som jag kommer prata om.

Det här är ett konditori jag ofta besöker, då de ligger näst intill jämte mitt jobb är det väldigt smidigt att gå in till dem att köpa något gott att äta. Oavsett om det handlar om bakelser eller något lite mer matigt blir jag alltid nöjd, allt som de säljer smakar något så gudomligt gott. Dessutom är personalen otroligt trevlig, de hjälper en att välja något att mumsa på efter att de har hört ens önskemål. Varje gång jag har bett dem rekommendera mig något har de alltid lyckats ge mig något som jag gillar, vilket bara visar deras kompetens. Det är ofta jag har sprungit inom dem och köpt frukost när jag inte hunnit äta hemma, jag kan lova att hela ens dag bli bättre efter att man ätit något från dem. Det här är kort sagt ett riktigt bra konditori i Sunne, jag älskar dem och vill därför dela med mig om det till er. Så att fler kan upptäcka dem och deras utsökta utbud, om ni redan har varit där och ätit något får ni gärna dela med er om vad ni tycker. För er som inte har besökt dem och nu efter min rekommendation kommer göra det, dela gärna med er om vad ni tycker när vi har varit där. Det skulle verkligen vara roligt att höra vad ni tycker om detta konditori i Sunne. Det var allt jag hade att berätta idag, hoppas nu att ni har en underbar sommar och så hörs vi igen efter min semester.